Onlineværdiskabelse starter med en onlinestrategi

 

Onlineværdiskabelse er det centrale omdrejningspunkt for alt, vi foretager os i Innovisio, men hvad betyder det egentligt for dig som kunde?

 

Onlineværdiskabelse handler om at skabe værdi ved at være synligt til stede i den digitale verden.

 

Vi vil mere og andet end blot udvikle et nyt website eller en ny webshop til din virksomhed. Vi vil forstå virksomheden som en helhed og gøre dig bevidst om dine muligheder, så du kan optimere og maksimere udbyttet af at være online i et omskifteligt webunivers. 

 

For os er det vigtigt, at du får reel værdi ud af den tid og det engagement, du lægger i at være online. Vi kan derfor føre dig gennem en målrettet onlinestrategiproces, hvor vi sammen opstiller konkrete målsætninger for din virksomheds onlineløsninger. 

Desuden skabes der en sammenhæng mellem onlinestrategien og din virksomheds overordnede strategi. Og samtidig kan vi ved hjælp af værktøjer måle, at vi kommer i hus med de onlinemålsætninger, vi i samarbejde har valgt at fokusere på. 

 

Onlinestrategien, målsætningerne og målingerne udgør dermed et konkret arbejdsredskab, du kan bruge i dagligdagen til at træffe bedre og mere kvalificerede beslutninger i forhold til, hvad du vil have ud af at være til stede online. 

Vi ved, at det er en kontinuerlig proces at skabe mere digital værdi, og det er vores erfaring, at den online værdiskabelse netop sker, når man som virksomhed har et bevidst fokus på onlinestrategi, funktionsdygtige tekniske platforme og et fængende design. 

 

Kontakt os i dag, så vi sammen kan fokusere på onlineværdiskabelse i din virksomhed!

 

 Sådan gør onlineværdiskabelse en forskel på bundlinjen

Vil du vide mere?
ContactImage

Christian Royal

+45 87 30 36 60

Få gratis webtjek her