Onlinestrategi med målbar effekt  

 

Onlinestrategi med målbar effekt – hvorfor er det overhovedet vigtigt? 

 

I dag er det ikke længere nok blot at have et website for at gøre sig gældende online. Hele onlineuniverset er i konstant udvikling og er nu om dage en kompleks størrelse, som kan kræve mange ressourcer i en virksomhed. Derfor er det afgørende at have en overordnet plan. Det får du med en onlinestrategi, så du ved, hvor og i hvilket omfang du skal sætte ind. En onlinestrategi er nemlig en drejebog for virksomhedens onlinetilstedeværelse, uanset om du vil have flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev, mere trafik på dit website eller flere likes på din Facebook-profil. Med en onlinestrategi fra Innovisio får du både et øjebliksbillede af de onlineløsninger, du allerede har, og du får lagt en strategi for de onlinetiltag, din virksomhed skal bruge krudt på fremover.  

 

En del af onlinestrategien fra Innovisio består i at fastsætte målsætninger. Dermed kan du efter kort tid se, om arbejdet med optimeringen af dine onlineløsninger bærer frugt. Mange virksomheder uden en onlinestrategi prøver sig frem på må og få uden en reel viden om, hvad der virker, og hvad ikke gør. Med fastsatte målsætninger får du en kurs, du kan styre ud fra og måle på, så du hele tiden ved, at din onlineindsats resulterer i en reel online værdiskabelse for virksomheden. Arbejdet med dine onlinetiltag sættes i system, og det bliver nemmere og mere overskueligt at nå de fastsatte mål. 

 

Samlet set får du en digital strategi, der fører til øget værdi for din virksomhed, og som giver målbare effekter f.eks. ved at konvertere flere besøgende i din webshop til faktiske kunder.


Få hjælp til din onlinestrategi i dag - vi står klar til at hjælpe dig med at skabe onlineværdi på både kort og langt sigt. 

 

Kom godt i gang med en onlinestrategi allerede i dag

 

Hos Innovisio har vi omsat vores mangeårige erfaring som onlinebureau til et anvendeligt redskab, der kan få dig i mål med en onlinestrategi. Vi kan hjælpe dig med at arbejde systematisk med dine onlineaktiviteter, så de resulterer i mest mulig online værdiskabelse for din virksomhed. Samtidig får du et effektivt måleredskab, så du i løbet af kort tid kan se, hvor du skal optimere din digitale strategi yderligere for at nå dine målsætninger fuldstændigt og skabe målbar effekt. 

 

En onlinestrategi er resultatet af et struktureret strategiforløb, som vi gennemfører for din virksomhed. Her kommer du gennem seks forskellige områder og får skabt klarhed over din nuværende og fremtidige indsats: din nuværende situation, mål, strategi, taktik, action og måling.

Onlinestrategi proces

Nuværende situation

Vores udgangspunkt er din nuværende situation. Med Innovisios online potentialeanalyse får du en status for din aktuelle onlineløsning. 

 

Vi kigger på, hvordan rækkevidden, handlings- og konverteringsmulighederne samt engagementet er for dit nuværende website. Endvidere bearbejdes målgrupper, interne ressourcer og konkurrenter.

 

Mål

Med din nuværende situation in mente opstiller vi sammen med dig målsætninger for din fremtidige onlinestrategi. Vi afklarer også, hvad du forventer at få ud af dine onlineinvesteringer. 

 

Strategi 

På baggrund af online potentialeanalysen og dine målsætninger udarbejder vi en onlinestrategi med klare beskrivelser af hvordan de opstillede målsætninger opnås.

 

Taktik 

Her beskrives specifikt hvilke værktøjer der inddrages i strategien. Det vil sige, hvilken teknik, software, social media, eller andet skal benyttes med henblik på at opnå en bestemt strategi og målsætning. 

 

Action 

Når målsætning, strategi og taktik er på plads udarbejdes en konkret handlingsplan, der fortæller hvem der gør hvad, og hvornår.

 

Måling 

Med opstillede KPI’er (nøgle målpunkter) kan vi løbende og efterfølgende udarbejde statistiske målinger, og sammen med dig følge op på onlineløsningens resultater. Dermed sikrer vi, at du har en onlinestrategi, der er lig med reel online værdiskabelse.

 

 

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på et strategiforløb.

Du kan også læse mere om, hvad et strategiforløb har betydet for vores kunder under Referencer.
  

Vil du vide mere?
ContactImage

Christian Royal

+45 87 30 36 60