Online potentialeanalyse og webtjek giver værdi

 

...og det er gratis hos Innovisio!

 

Hos Innosivio kan vi hjælpe dig med at skabe et bedre overblik over dine onlineløsninger, så du er sikker på at få fuld valuta for både tid og penge. Med vores onlinepotentialeanalyse får du et her-og-nu-billede af dine onlineaktiviteter samt et gratis webtjek, der tager temperaturen på din nuværende webløsning.

 

Dette giver dig den fornødne onlineindsigt i, hvilke områder du skal satse på, og hvor der er plads til forbedring og optimering. Du får en detaljeret gennemgang af de forskellige områder, og hvor dit fokus og din indsats har været, ligesom du får en indsigt i, hvordan du fremadrettet kan udnytte dine onlinemuligheder og dermed skabe vækst for din forretning. Med resultatet af analysen har du et brugbart redskab, du kan bruge i dagligdagen. 
 

Det får du med en onlinepotentialeanalyse

 

Vurdering af nuværende online fokus og potentiale

 

Webtjek og vurdering af din online løsning

 

Innovisios Onlinepotentialeanalyse dækker de primære områder, som er essentielle for din virksomheds optimale udnyttelse af onlinepotentialet, herunder måling, rækkevidde, handling, konvertering og engagement. 

Få et hurtigt overblik - det er gratis!

 

Så let er processen...

 

Du kommer nemt og hurtigt i gang - du skal bare bestille vores onlinepotentialeanalyse, og lad os hjælpe dig med at styrke din onlineløsning – det er gratis og helt uforpligtende.

 

Du vil modtage et spørgeskema, som du skal besvare og returnere, så vi har materiale til selve analyserapporten. Herefter kontakter vi dig og booker et møde, så du kan få resultatet af den onlinepotentialeanalyse.

 

Selve mødet har en varighed af ca. 1 time og er ganske gratis for dig. På mødet gennemgår vi selve analysen og resultaterne med dig, ligesom vi kan hjælpe dig videre med en eventuel onlinestrategiproces. 

 

Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte for at høre nærmere.

Vil du vide mere?
ContactImage

Carsten Dollerup

8730 36 60